Защитникът на Франция - Люка Ернандес, сподели, че няма нищо против

...
Защитникът на Франция - Люка Ернандес, сподели, че няма нищо против
Коментари Харесай

Люка Ернандес: Горд съм да се конкурирам с моя брат на Мондиал 2022

Защитникът на Франция - Люка Ернандес, показа, че няма нищо срещу да се конкурира с брат си Тео на Световното състезание в Катар. Двамата играят на една позиция и ще се борят за нея в състава на " петлите ".

Всички мачове от Мондиал 2022 ще може да гледате НА ЖИВО С КАРТИНА в уеб страницата Gong.bg

“За мен е горделивост да се съпернича с моя брат, както и да бъдем дружно на Световното състезание. Казах му, че ще бъда горделив без значение кой от двамата ще играе. Може би ще бъда още по-горд, в случай че той играе. Да, мога да се оправя като ляв бек, макар че в последно време играя повече като централен защитник. Но в последните си три мача за Байерн аз играх точно като ляв бек. Чувствам се много удобно и на двете позиции, можете да бъдете сигурни в това ", показа Люка.

Люка Ернандес стана международен първенец с Франция на Мондиал 2018, до момента в който брат му не присъстваше в състава на " петлите " и не може да се похвали със същия триумф.

" Извън терена съм по-затворен човек. Не приказвам в съблекалнята, избирам да го върша на терена и съотборниците ми да следват моите указания ”, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР